понеделник, 13 март 2017 г.

EL RESULTADO - Резултатът

El resultado del acto de caridad Ola Española

Резултатът от благотворителния акт Ola Española





- На събитието Ola Española взеха участие студенти и преподаватели от ФИЛОЛОГИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ - ПУ "ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ" и Философско-исторически факултет ПУ "Паисий Хилендарски", както и ученици от Лингуадия.


- Освен удоволствието от танци, музика и презентации, участниците се обединиха и около идеята да подпомогнат болни деца от Хематологично Отделение към Детска Клиника, ВМИ - Пловдив. Закупихме:

*** 21 детски книжки на стойност 60 лева, осигурени със значителна отстъпка от издателство Colibri Books, на което изказваме сърдечна благодарност

*** Специфични медикаменти на стойност 240 лева, необходими след лечение с химиотерапия

 Днес студентите лично раздадоха книжките на децата, подариха им усмивка и надежда, а утре ще занесат и лекарствата в отделението, които днес поръчаха.

 Денят беше изключително емоционален и остави трайна следа у всеки един от нас. Благодаря на всички за подкрепата и за вярата в доброто! Вие сте бъдещето на планетата!

Благодарим на д-р Стоянова и на доц. д.м.н. Delian Delev за съдействието и сърдечния прием по време на целия процес - от самото зараждане на идеята, до реалния резултат!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Escribe, recomienda, opina...
Пиши, препоръчай, дай мнение...